verhalen

Collega's aan het woord.

Ben je benieuwd naar hoe onze collega's het werken bij Previder ervaren? Ze vertellen het je in hun inspirerende verhalen.

Wessel bewandelt eigen pad naar die droombaan bij Previder

Wessel doet als IT Support Specialist veel ervaring op bij Previder. Wanneer hij na een jaar vindt dat hij voldoende kennis en ervaring heeft opgedaan, solliciteert hij naar de functie IT Specialist. Mét succes!
Lees meer

IT Support Specialist Maarten: "Ik voelde mij al snel thuis binnen Previder. Leuk bedrijf, leuke klanten én een fijne sfeer."

Vanuit de detachering naar een vast dienstverband bij Previder. Nu doet Maarten ervaring op, zodat hij vanuit zijn supportrol kan doorgroeien naar IT Specialist bij Previder in Vianen.
Lees meer
IT Support Specialist

IT Support Specialist Jeroen: ‘Mensen zijn altijd blij als ik iets kom oplossen’

Van jongs af aan was hij al gek op computers. Het begon met spelletjes, maar ‘kijken hoe het allemaal werkt’ was nog leuker. Jeroen Kerssies raakte dit gevoel niet kwijt en begon aan een opleiding Systeem Beheer aan het Alfa College in Hardenberg, waarna hij uiteindelijk bij Previder belandde.
Lees meer

Lori Leusink groeide binnen Previder van teamleider naar projectleider

Lori Leusink studeerde ooit Kunst en Techniek bij Saxion in Enschede. Haar werkende leven begon ze als grafisch vormgever bij een reclamebureau. "Dat vond ik wel leuk, maar al snel miste ik iets. Ik ben toch meer een regelneef."
Lees meer

Barbecues, domotica en datacenters; Jordy over zijn functie als softwareontwikkelaar

Techniek is dé drijfveer van onze IT’ers. Jordy Verbeek kan daar als geen ander enthousiast over meepraten. Wanneer de huisdieren Ping en Pong heten, dan weet je zeker dat je te maken hebt met een software ontwikkelaar.
Lees meer

Wat houdt het werk van een Presales Consultant eigenlijk in? We vroegen het aan Herwin Liet.

Herwin Liet (39 jaar) woont in Zutphen met zijn vriendin en twee kinderen. Deze Presales Consultant zit zeker niet alleen maar achter zijn laptop, want Herwin is veel buiten te vinden, tijdens het hardlopen of op de mountainbike.
Lees meer

Thymen en Robin over hun werk als IT Support Engineer bij Previder

Thymen (21) en Robin (22) zijn enthousiaste young professionals zoals we ze bij Previder graag zien. Na hun studie HBO-ICT Infrastructure, Design & Security bij Windesheim gingen ze direct bij ons aan de slag als support engineer.
Lees meer