Ontwikkel jezelf

Je kunt bij ons op veel vlakken aan de slag. Van consultant tot aan engineer. Van developer tot aan accountmanager. Op onze vestigingen, of op locatie bij onze klanten. Als jij de passie hebt om er echt voor te gaan, faciliteren wij je ontwikkeling in alle opzichten. Zo kom je verder.
Verhalen van onze collega's
Previder datacenter


"Ik ben superblij dat ik de overstap heb gemaakt. Dat komt door de grootte van het bedrijf, de mogelijkheden die je geboden worden en de bedrijfscultuur."

-

it starts here.

Waar je ook staat in je loopbaan, bij Previder is er altijd een plek waar jij impact kunt maken.

Voor studenten

Bij Previder zien we jou als een talent voor de toekomst en hopen we te leren van jouw frisse blik op onze organisatie. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je kunt bij ons terecht voor een stage, afstudeeropdracht of een bijbaan. Onder begeleiding van een ervaren professional krijg jij de kans om je talent en passie binnen de IT te ontdekken.

Voor jonge IT-talenten

De mooist denkbare loopbaan in de IT is er een waarbij je zelf kunt bepalen waar je heen gaat. En dat is precies hoe het werkt bij Previder. Bij ons is jouw carrière niet per se een vooraf vastgelegd traject van A naar B. Gaandeweg kom je erachter of je meer een beheerder of consultant bent. En of je liever in een team in van onze vestigingen werkt, of dat detachering je ook wel ligt. We komen graag in gesprek met jou en kijken welke plek in onze organisatie het beste past. Je bent welkom!

Lees meer
Verandermanagement adoptie

Voor ervaren IT-professionals

We zijn een grote en snel groeiende organisatie met veel waardevolle klanten. Dit biedt veel mogelijkheden voor jou als IT-professional. Zo kun je bij ons op het hoogste niveau acteren en jezelf continu blijven uitdagen. Kom gerust op de koffie of lees verhalen over hoe het is om te werken bij Previder.

Jij bepaalt je eigen route.

Werken bij Previder heeft als voordeel dat je op veel plekken terecht kunt. Jouw stip aan de horizon bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Net als de route ernaar toe.

Wil je vrijblijvend een gesprek over de mogelijkheden voor jou? De koffie staat klaar!

Plan een afspraak Bekijk vacatures

Vacatures

Wil je collega worden van Lori?

Dat kan! Bij Previder zijn we op zoek naar IT-consultants en IT-specialisten.

Bekijk de vacatures