Over previder

it starts here.

Previder is een snelgroeiende IT-organisatie met medewerkers met een grootse passie voor IT. Met die passie leveren we het gehele IT-fundament voor talloze organisaties. We realiseren werkplekken om efficiënt en veilig samen te werken, begeleiden transities naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze datacenters.
 • Adveronline

IT Services met een ‘Personal Touch’.

Previder kan zich in technisch opzicht meten met alle grote IT-spelers. Het onderscheid wordt gemaakt door onze medewerkers. Een dedicated en gepassioneerd team die uitdagingen snel omzetten in een gedegen oplossing. Daarna nemen we graag het beheer op ons om optimaal te ondersteunen. We adviseren, bouwen en beheren. Omdat het een niet zonder het ander kan. Dát is de ‘Personal Touch’.

Kwaliteit in eigen huis.

Om onze klanten goed te kunnen helpen, beschikken we over de modernste technieken én mensen die met deze technieken kunnen werken. Zo hebben we meerdere duurzame, carrier-neutrale TIER 3+ datacenters, waar IT-oplossingen met de hoogste beschikbaarheid, standaarden en kwaliteitseisen worden gebouwd. We investeren in trainingen voor onze collega's, zodat ze kunnen werken met vooraanstaande technologieën van o.a. Microsoft, Citrix en NetApp.

IT in de zorg

Specialisaties

Maak het verschil met jouw vakkennis.

Bij Previder vinden we het belangrijk dat we een bijdrage leveren voor onze klanten. Dit doen we met onze specialistische kennis op het gebied van ICT, aangevuld met onze ervaringen in specifieke markten.

Zorg

De zorg is bij uitstek een sector waarin ICT onmisbaar is. Previder Zorg helpt zorgorganisaties de kwaliteit te leveren die cliënten verdienen.
Lees meer

Zakelijk

Voor bedrijven van klein tot groot is stabiele, beschikbare en veilige ICT een essentiële factor om het verschil te maken ten opzichte van de concurrentie.
Lees meer

Corporaties

In de corporatiewereld hebben organisaties te maken met specifieke IT-vraagstukken. Dat vraagt om het specialisme van Previder Corporaties.
Lees meer

Previder Professional Services

Op locatie

Previder Professional Services is een aparte afdeling binnen Previder. Je werkt op locatie bij onze klant, in plaats van vanuit een van onze vestigingen. Maar ook binnen Professional Services staat jouw ontwikkeling voorop en kun je je IT-talenten laten groeien.

Lees meer

Vestigingen

Heb je een vraag? Neem contact op met één van onze vestigingen.

 • Previder

  Expolaan 50
  7556 BE Hengelo
 • Previder Zorg

  Expolaan 50
  7556 BE Hengelo
 • Previder Zakelijk

  Expolaan 50
  7556 BE Hengelo
 • Previder Corporaties

  Lage Biezenweg 3
  4131 LV Vianen
 • Vestiging Hengelo

  Expolaan 50
  7556 BE Hengelo
 • Vestiging Vianen

  Lage Biezenweg 3
  4131 LV Vianen