Corporaties

De IT-specialist voor woningcorporaties.

De corporatiewereld is een wereld waarin organisaties te maken hebben met zeer specifieke problematiek, ook op IT-gebied. Dat vraagt om het specialisme van Previder Corporaties.

Help jij woningcorporaties in hun digitale transformatie?

Veel woningcorporaties willen wel innoveren maar vinden het lastig om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Previder helpt hen de stap toch te zetten, hoe groot of ingrijpend die soms ook kan zijn. Wij werken zij aan zij met onze klanten, van kleine sociale ondernemingen tot grote stedelijke corporaties. We delen onze kennis en bieden alle techniek die nodig is voor een geslaagde digitale transformatie. Daarbij zorgen we er ook voor dat de medewerkers begrijpen welke voordelen innovaties met zich meebrengen – en hoe zij die voordelen kunnen benutten in hun dagelijks werk.

Mogelijkheden.

Wat kun jij voor onze klanten in de corporatiewereld betekenen?

Eerste aanspreekpunt

De oplevering van een IT-oplossing is voor ons nooit het einde van het traject. De mensen die met onze oplossing moeten gaan werken – van IT-managers en DevOps tot en met eindgebruikers – krijgen daarin de begeleiding die ze verdienen.

Voorbeelden van rollen in dit verband: supportmedewerker, consultant.

Stabiele en veilige IT-omgeving

Als onderdeel van ons core- en managed services-team ben je van grote waarde voor de corporaties waarvoor wij werken. Misschien ben je bezig met het core-IT-fundament. Maar het kan ook zijn dat je op de werkvloer ondersteuning biedt bij de implementatie van IT-projecten.

Voorbeelden van rollen in dit verband: IT-engineer, projectmanager.

Slimme IT-oplossingen

Wij vinden het belangrijk dat de IT-oplossingen die wij leveren waarde toevoegen voor onze klanten. Daarom zien we er scherp op toe dat alles wat we aanbieden perfect aansluit bij de situatie op de werkvloer.

Voorbeelden van rollen in dit verband: verkoopmedewerker, cloud- of securityconsultant

Met jouw kennis van waarde zijn.

Zie jij jezelf wel werken in een van de hierboven genoemde rollen? Vind je het een mooie uitdaging om woningcorporaties te helpen hun belangrijke maatschappelijke taak te vervullen? Dan zit je goed bij Previder.

Dankzij jou:

  • hebben medewerkers meer tijd voor corporatiezaken;
  • zijn de in deze sector meest gebruikte applicaties altijd beschikbaar;
  • kunnen allerlei vitale processen 'gewoon' doorgaan;
  • zijn gevoelige (klant)gegevens in veilige handen.

Kom werken bij Previder Corporaties!

Wil je meer weten?

Kom gerust bij ons op de koffie!

Referenties

Klantcases.

Als specialist voor de corporatiewereld werken we dagelijks voor een groot aantal mooie klanten. Daar zijn we trots op. Lees hier de verhalen van onze klanten.

Met stap naar de cloud op koers naar Groei en Geluk

DeltaWonen

We wilden zelf geen eigenaar meer zijn van onze ICT

De Woonplaats

Volledige focus op kerntaken dankzij Previder

IJsseldal Wonen