Previder groeit, bouw met ons mee!

Samen met ruim 300 IT-specialisten levert Previder het gehele IT-fundament voor organisaties. Van digitale werkplekken tot aan het managen van complexe cloudomgevingen. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we al 30 jaar een sterke samenwerkingspartner, met vandaag de dag een grote focus op zorgorganisaties, woningcorporaties en het bedrijfsleven.

Marktspecifieke benadering: Business Units

Om deze specifieke marktsegmenten optimaal van dienst te zijn, zet Previder de Business Units Previder Zorg, Previder Corporaties en Previder Zakelijk op. In deze markten hebben we een bewezen staat van dienst en een groot klantenbestand. Daarnaast is de Business Unit Previder Professional Services opgezet, die als verbindende kracht onze klanten helpt IT-specialisten in huis te halen voor zolang als dit nodig is.

Laat jij onze Business Units groeien?

Om onze Business Units te laten groeien, zijn wij op zoek naar drie creatieve, gedreven en enthousiaste bouwers die geen uitdaging uit de weg gaan. Wil jij als manager of directeur aan de slag bij Previder om te werken aan onze gezamenlijke groei? Bekijk één van onze vacatures.